...voor kinderen

Uitgebreide aandacht
Voor een succesvolle behandeling is veel informatie nodig. Alleen als de klassiek homeopaat een goed beeld krijgt van uw kind, kan hij het juiste kiezen. Dit betekend dat u bij de klassiek homeopaat uitgenodigd wordt zo uitgebreid mogelijk over uw kind te komen praten.
 
Over de klachten maar ook over alles wat met uw kind te maken heeft, bijvoorbeeld het eet- en slaapgedrag, zijn karakter, de zwangerschap en ziekten in de familie. De klassiek homeopaat neemt de tijd voor u en uw kind.
 
Als u wilt weten of de klachten van uw kind met klassieke homeopathie te behandelen zijn, kunt u bellen met een van de klassiek homeopaten bij u in de buurt. Voor inlichtingen en telefoonnummers kunt u het secretariaat bellen of kijken op de website: www.nvkh.nl.
 
De bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) geregistreerde klassiek homeopaten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen wat betreft opleiding, nascholing, praktijkvoering. Ook vallen zij onder het tuchtrecht en is er een klachtencommissie, die samenwerkt met de Nederlandse Patiënten/Consumenten Federatie (NP/CF).