Hoe het kan gaan
Tijdens haar eerste consult bij een klassiek homeopaat vertelt Liesbeth dat zij al dertien jaar hoofdpijn heeft. Soms voelt ze zich ook wat somber. De laatste tijd verergeren haar klachten. In het gesprek met de klassiek homeopaat blijkt dat ze deze klachten heeft sinds haar vader is overleden.

Uitgebreide aandacht
Voor een succesvolle behandeling is veel informatie nodig. Alleen als de klassiek homeopaat een goed beeld krijgt van uw kind, kan hij het juiste kiezen. Dit betekend dat u bij de klassiek homeopaat uitgenodigd wordt zo uitgebreid mogelijk over uw kind te komen praten.

Een persoonlijke behandeling

Iedere vrouw reageert op haar eigen manier op een homeopathisch geneesmiddel. De een zal een snelle verbetering merken, terwijl bij de ander de verbetering geleidelijk zal verlopen. De verbetering is mede afhankelijk van de ernst van uw klacht, de duur van de klacht en uw conditie.

Marije is een leuk meisje van anderhalf jaar oud
Overdag is er niks aan de hand. De problemen spelen alleen ’s nachts. Bijna elke nacht wordt Marije een paar keer krijsend wakker. Ze staart je met grote ogen aan, maar lijkt niets te zien. Ze lijkt helemaal in paniek. Haar ouders hebben het gevoel dat ze op zulke momenten totaal onbereikbaar is.