Welkom

Heb je een gezondheidsprobleem en wil je liever de oorzaak aanpakken dan enkel de symptomen bestrijden? Wil je echt beter worden en eventueel medicijngebruik minimaliseren of stoppen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want klassieke homeopathie haalt het beste uit jezelf!

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kun je me bellen, telefoon 06 - 81339280. Ik ben goed bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur op maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 9.30 uur. Je kunt het ook buiten deze tijden proberen, alleen neem ik tijdens een consult geen telefoon aan.

ATTENTIE!!!

Het is sinds kort verboden om te claimen of te suggereren dat een homeopathisch middel, bij naam genoemd, werkzaam is voor een bepaalde klacht als dit niet wetenschappelijk bewezen is (verordening 1924/2006 en 432/2012). Nu weten de meesten wel dat klassieke homeopathie nooit kan claimen dat middel X werkt voor klacht Y. Er wordt immers nooit enkel gekeken naar die ene klacht maar meer nog naar het totaal aan klachten en vooral hoe die klachten ervaren worden. Er wordt inmiddels vanuit de vereniging tegen kwakzalverij een digitale klopjacht gehouden op therapeuten die in hun website zelfs maar een suggestie in die richting doen. Ik kan voor de rechter worden gedaagd en een boete krijgen van 30.000 euro. Daarom ben ik genoodzaakt elk middel dat ik in mijn artikelen noem, te vervangen door "middel X". Vanuit mijn beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en de Koninklijke Vereniging Klassieke Homeopathie Nederland (KVHN) worden er allerlei acties ondernomen om dit besluit terug te draaien.